Филми за фотоапарат

Филми за фотоапарат

Активни филтри

Филми за фотоапарат

Ревю на филм WOLFEN ORWO NC 500

Ревю на филм HARMAN PHOENIX 200

Ревю на филм Santacolor 100

Ревю на филм Fuji Color 100

Ревю на филм Fuji Superia X-TRA

Ревю на филм Fuji Superia Premium 400

Ревю на филм Lomography Redscale XR

Ревю на филм CineStill 400D

Ревю на филм CineStill 800 Tungsten

Ревю на филм Kodak Pro Image 100

Ревю на филм Kodak Ektar 100

СЪВМЕСТИМОСТ НА ФИЛМИТЕ POLAROID

Съвместимост на филмите Polaroid

Филм Polaroid GO

За серията: Всеки фотоапарат за моментни снимки се нуждае от филм за да снима, а фотоапаратите Polaroid GO имат собствен специален филм Polaroid GO. Той е оптимизиран за новите модели фотоапарати от серията GO, чиято снимка е по-малка, но пропорционална на оригиналната 600. Филмът Polaroid GO е със скорост ISO640.

Филм Polaroid i-Type

"I" от Increadible ( от англ. "невероятно").

За серията: Всеки фотоапарат за моментни снимки се нуждае от филм за да снима, а фотоапаратите Polaroid i-Type имат собствен специален филм i-Type. Той е оптимизиран за новите модели фотоапарати OneStep 2 и OneStep+, без батерия, което e добре за портфейла и природата. Филм i-Type е със скорост ISO640.

Филм Polaroid 600

Фокусирай. Снимай. Сподели.

За серията: Точно както фотоапаратите от серията, така и филм Polaroid 600 е лесен за използване. Той се предлага в класически цветови и черно-бели версии, както и в редица специални издания, така че винаги снимките ви да изглеждат по нов начин. Филм Polaroid 600 е със скорост ISO640.

Филм Polaroid SX-70

Класически фотоапарат. Класически филм.

За серията: SX-70 бе първият в света истински фотоапарат за моментни снимки, който идва от едни времена, в които нещата се случваха по-бавно. По-бавно време, по-бавна скорост на филма. Не се притеснявайте, тя все още се развива толкова бързо, колкото и другите ни филми. Филмът Polaroid SX-70 е със скорост ISO160, която е изключително подходяща за дневни снимки.

Филм Polaroid Spectra

По-голямото е по-добро.

За серията: фотоапаратите Polaroid са най-известни с класическата си квадратна рамка, но през годините имаше и някои други формати. Филмът Polaroid Spectra е широкоекранна версия на класическия им филм, защото, когато сте абсолютист, искате да поберете всеки един човек в кадър. Краят на 2019 г. от Polaroid Originals официално спират производството на филм Polaroid Spectra, повече може да научите тук.

Филм Polaroid 8x10

За професионалисти.

За серията: През 1973 г. Polaroid представя формата 8x10 - ръчно обработен филм от голям формат, който създава снимки с невероятно качество. Той е по-сложен за изработка от другите формати за моментни филми, но няма подобен на себе си, поради което и до днес се произвежда на ръка, без да се пестят никакви разходи.