• POLAROID SUN 660 Auto Focus
  POLAROID SUN 660 Auto Focus
  1615 Views Liked

  През 1981 г. Polaroid пускат първият фотоапарат от серията 600, който използва патентована система за автоматичен фокус Sonar. Моделът носи името Polaroid 660 Sun Autofocus.

  Read More
 • СКЕНЕР ЗА ФИЛМИ KODAK SCANZA
  СКЕНЕР ЗА ФИЛМИ KODAK SCANZA
  2347 Views Liked

  Kodak SCANZA е лесен за използване, непрофесионален скенер за филми. Основното му предназначение, е  да предостави на клиентите бърз и удобен начин за дигитализирането на техните аналогови архиви от филми, негативи и диапозитиви.

  Read More
 • POLAROID NOW - НОВИЯТ ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ
  POLAROID NOW - НОВИЯТ ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ
  1915 Views Liked

  Новият инстантен фотоапарат на Polaroid се казва Polaroid Now. Автоматичен фокус, двойна експозиция и още по-прецизна светкавица.

  Read More
 • АНАЛОГОВ ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ INSTANTKON RF70
  АНАЛОГОВ ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ INSTANTKON RF70
  1494 Views Liked

  InstantKon RF70 e аналогов фотоапарат за моментни снимки, който предлага пълен контрол на бленда и скорост, а в същото време е изключително лесен за ползване.

  Read More
 • ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТАЛНИ СНИМКИ POLAROID SLR680
  ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТАЛНИ СНИМКИ POLAROID SLR680
  1420 Views Liked

  Десет години след пускането на SX-70, Polaroid създават нов фотоапарат за инстантни снимки – SLR680. Той унаследява най-доброто от SX-70, но е с добавени нови технологии, които правят снимането още по-голямо удоволствие и дават по-големи възможности на фотографа.

  Read More
 • ФОТО СКЕНЕР ЗА ФИЛМИ KODAK Mini Digital Film Scanner
  ФОТО СКЕНЕР ЗА ФИЛМИ KODAK Mini Digital Film Scanner
  6034 Views Liked

  Новият фото скенер за филми KODAK Mini Digital Film Scanner прави дигитализирането на вашите филми и диапозитиви лесно и приятно занимание.

  Read More
 • НОВИЯТ ИНСТАНТЕН ФОТОАПАРАТ KODAK CLASSIC
  НОВИЯТ ИНСТАНТЕН ФОТОАПАРАТ KODAK CLASSIC
  2172 Views Liked

  До скоро Kodak предлагаха само фотоапарати и принтери ZINK, които работят с по-малкият формат 2x3” (7,5 x 4,5 cm). Kodak Classic е първият фотоапарат по технологията ZINK, който използва повече от два пъти по-големият формат с размер 3,5x4,25” (8,9x10,8cm). 

  Read More
 • Polaroid Lab
  Polaroid Lab
  1712 Views Liked

  Polaroid Lab трансформира всяка цифрова снимка от вашият смартфон във класическа, реална снимка Polaroid. Идеята за създаването на Polaroid Lab е да превърне вашите най-ценни снимки от смартфона в осезаеми фотографии Polaroid.

  Read More
Showing 17 to 24 of 46 (6 Pages)